КОНФИГУРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

Ве молиме обновете ги сите домени како и дополнителните опции за истите.

Регистрирај свој официјален македонски домен

www. .

http://


* Бесплатна регистрација на домен се однесува само на следните екстензии: .com, .net, .org, .info, .biz, .co.uk, .me